Благотворителното щафетно бягане за фирми на Идънред България Edenred RUN

...
Благотворителното щафетно бягане за фирми на Идънред България Edenred RUN
Коментари Харесай

Идънред България събра над 21 000 лв. за гинекологична болница в Пловдив

Благотворителното щафетно тичане за компании на Идънред България Edenred RUN 2023 събра над 21 000 лева в поддръжка на акушеро-гинекологичното поделение АГО „ Весела ", към общинската болница МБАЛ „ Свети Мина ", гр. Пловдив.

В бягането взеха присъединяване 39 компании - клиенти, сътрудници и чиновници на Идънред България, които образуваха рекордните до момента 86 тима, с повече от 340 участника и доста аудитория, която поддържаше тимовете. Събитието се организира на 21 юни от 19:00 часа в Борисовата градина, гр. София. Всеки един от тимовете се състоеше от четирима души, като всеки от участниците бяга 3 км.

И тази година Идънред България отпразнува своя Idealday с организирането на Edenred RUN 2023, което е 4то следващо издание на бягането.

Всяка година групата на Edenred чества своя Idealday, като избира дела и планове със обществена устременост, които да поддържа. В този ден всички чиновници на групата по света се сплотяват към общественополезна идея в поддръжка на локалните общности.

Екипът на Идънред България, дружно със своите клиенти, сътрудници и чиновници съумя да събере рекордната сума от 21 485 лева в поддръжка на акцията, което е два пъти повече от сумата, събрана предходната година.
С цялата събрана сума от тазгодишната акция ще бъде закупена профилирана здравна инсталация за акушеро-гинекологичното поделение АГО „ Весела " към общинската болница МБАЛ „ Свети Мина ", гр. Пловдив. Това е единственият общински родилен дом в Пловдив и се работи със остаряла инсталация. На година има сред 300-350 раждания и към 900 души минават на обзор.

Организацията на събитието, както и изборът на самата идея, са в партньорство с 5КМ RUN. Със своето щафетно тичане за компании - Edenred RUN 2023 - Идънред България за поредна година се включи в благотворителната акция на 5KM RUN, " Дари времето си на 5kmrun 2023 ", която събра обща сума в размер на 34 547.80 лева за идеята.

събитието може да разгледате в албума на формалната страница на Идънред България във Фейсбук.

За Идънред България:
Идънред България е водещ оператор на подаръчни решения и ваучери за храна. Вече повече от 18 година компанията улеснява всекидневието и усъвършенства благосъстоянието на чиновниците в България. Мисията на Идънред е да основава и доставя лесни за приложимост решения, които вършат живота на чиновниците по-лесен и усъвършенстват ефикасността на организациите. Над 270 000 чиновници и над 4 400 корпоративни клиенти сега употребяват услугите на Идънред в България, като над 12 000 търговски обекти в цялата страна одобряват ваучерите и картите, издадени от Идънред.

Компанията е част от международния водач в предплатените корпоративни решения Edenred, оперираща в 45 страни по света.

Лице за контакт:
Анелия Марчевска
Маркетинг управител
email: [email protected]
тел: 089 304 2428

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР