Благотворителна кампания Аз Вярвам и Помагам с разрешение на Община

...
Благотворителна кампания Аз Вярвам и Помагам с разрешение на Община
Коментари Харесай

Другата събота пред Катедралата: За пореден път предаваме капачки във варненския Празник на рециклирането „Аз Вярвам и Помагам

Благотворителна акция Аз Вярвам и Помагам с позволение на Община Варна провежда за следващ път най-голямото събиране на пластмасови капачки под наслов „ Празник на преработването „ Аз Вярвам и Помагам 2 “! Това оповестяват уредниците.

Събитието ще се организира на 13.04.2019г. (Събота) от 09:00ч. до 16:00ч. Катедрален храм-паметник " Успение Богородично " гр.Варна!
Всеки ще може да донесе своите капачки в торби или чували и дружно с това да се забавляваме с новите изненади, които сме приготвили за всеки от Вас! 

Ето какво пишат още основателите на акцията:
" Очакваме всеки от Вас да ни поддържа и дружно да съберем още веднъж голямо количество пластмасови капачки които да предадем за преработване, а със събраните средства да закупим следващите животоспасяващи медицински апарати в помощ на експертите в СБАГАЛ „ Проф. доктор Димитър Стаматов " Варна и МБАЛ " Св. Анна " Варна в спасяването на човешки животи!
Продължаваме обединени! "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР