Благотворителна изложба на смесените изкуства под надслов Еклектика“ се организира

...
Благотворителна изложба на смесените изкуства под надслов Еклектика“ се организира
Коментари Харесай

На 24 август в Бургас: Изложба „Еклектика“ с благотворителна цел

Благотворителна галерия на смесените изкуства под надпис „ Еклектика “ се провежда от сдружението в социална изгода „ Посока Бургас “. Тя ще бъде открита в огромната зала на третия етаж на Регионална библиотека „ Пейо К. Яворов “, намираща се на ул. „ Св. Св. Кирил и Методий “ №41 в Бургас.

Целта на изложбата е с приходите да се финансира бъдеща общественополезна самодейност на сдружението , която следва да бъде оповестена.

На първо място концепцията е да бъдат показани произведения в най-различни формати и форми – истински платна масло и акрил, графики, акварели, принтове на цифрови рисунки, фотографии, съоръжения и други. Същевременно артистите са представители на няколко разнообразни генерации и течения в изкуството.

Кога можете да я видите? Разбира се, от 18:30 часа на 24 август , когато откриването ще бъде маркирано с коктейл. Гостите ще могат да се срещнат с част от артистите, ще имат удоволствието и да се насладят на осъществяванията на музикантите Веси Бонева и Яви , а DJ Ivo Happy ще се погрижи за фоновата музика.

Ако нямате опция да видите творбите в първия ден на изложбата, ще може да ги разгледате през идващите две седмици.

Елате на благотворителната галерия на смесените изкуства , струва си!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР