Благотворителен Великденски базар под надслов Подари усмивка бе открит в

...
Благотворителен Великденски базар под надслов Подари усмивка бе открит в
Коментари Харесай

Ученици правят благотворителен базар в Западен

Благотворителен Великденски базар под надпис " Подари усмивка " бе открит в постройката на регион " Западен ", както и в СУ " Свети Свети Кирил и Методий ". Инициативата се провежда от ученици на образователното заведение с поддръжката на техните учители и шефа Таня Николова, както и на кмета на региона Димитър Колев. Базарът ще продължи до 30-ти март, а всички искащи да го посетят могат да го създадат сред 14,15 и 18 часа.

На него се продават продукти, които са направени с доста внимание и обич – красиви картички, украсени шишета и доста други декоративни сувенири, като доста от тях са отдадени на идния празник Великден.

Основната цел на учениците е да съберат средства за закупуването на материали, с които да бъдат изрисувани част от стаите на детското поделение на УМБАЛ " Свети Георги ".

Така те се надяват да върнат цвета в живота на децата, на които се постанова да посещават отделението.  " Подари усмивка " е спонсорирана от Националния алианс за работа с доброволци и акция " Ти и Лидъл за по-добър живот ". Организаторите се надяват той да е сполучлив, като възнамеряват базарът да се трансформира в традиция.

Кметът на регион " Западен " Димитър Колев също се включи като избра да си закупи морков. Той приветства самодейността и прикани повече пловдивчани да си изберат продукт от нея. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР