Благородна инициатива даде добър пример как може да се погрижим

...
Благородна инициатива даде добър пример как може да се погрижим
Коментари Харесай

Млади хора дадоха добър пример как Благоевград да стане по -красиво място, включиха се доброволно в обновяването на детска площадка

Благородна самодейност даде добър образец по какъв начин може да се погрижим Благоевград да е красиво място за живеене.

Десетки младежи с готовност се включиха в боядисването на детска площадка в кв. „ Еленово “ и по този метод осигуриха на малчуганите в региона едно по-приветливо място за игра. Само за няколко часа оградата на детското оборудване безусловно блестна в жълто, синьо, зелено и алено, откакто бяха обновени заличените бои.

В ремонтните действия с безплатен труд в почивните дни се включиха над 20 чиновници на компания „ Глориър “, със седалище в Благоевград, която поде самодейността за възобновяване на детския ъгъл.

На групата доброволци беше обезпечена цялостна поддръжка от чиновници на Оперативна програма „ Благоевград строй ремонт “, които оказаха подпомагане в предварителната подготовка на детската площадка.

Всички уреди бяха огледани от експертите, там където липсваха дъски бяха сложени нови, стоманените детайли и болтовете бяха притегнати и подготвени за боядисване с екологични материали, отговарящи на условията за запазване на околната среда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР