Благоприятно време за общуване, но всяка интимност е по-добре да

...
Благоприятно време за общуване, но всяка интимност е по-добре да
Коментари Харесай

Чувствен и страстен ден за Телеца. Козирози, време е да се поглезите

Благоприятно време за другарство, само че всяка фамилиарност е по-добре да бъде избягвана.

Овен – Може да срещнете трудности по пътя си, само че ще ги преодолеете без особени проблеми. Добре е да избягвате хора, които не ви въздействат добре. Стремете се да постигнете баланс сред работата и персоналния живот. В любовен проект смелостта ви се отплаща.

Телец – Обстановката към вас е радостна и хармонична, най-сетне ще можете да се отпуснете. Възможно е да потърсят помощ от вас и ще можете да помогнете за решаването на сложен въпрос. В любовта царуват страст и пристрастеност.

Близнаци – Ключът към триумфа е изчерпателност и акуратност при осъществяване на всяка работа. За да извършите днешния ден по-хармоничен, работете върху своите усеща, недоволства и скрити стремежи. Луната във вашия знак ви прави впечатлителни и прочувствени.

Рак – Някой ще успее да промени метода, по който гледате на избрани неща. Избягвайте разногласия и горещи полемики, които могат да изтощят силата ви. В любовта деянията на равнодушие и индиферентност са огромна неточност.

Лъв – В любовта доста добре знаете какво желаете и сте подготвени да предприемете нужните дейности, с цел да спечелите обекта на вашите усеща. Важно е да не прекалявате. Старайте се да контролирате нетърпението си.

Дева – Днес за мнозина нещата ще се получават като допрени с магическа пръчка. Ще се изпълнят някои от вашите стремежи и прищевки. Може да се върнете още веднъж към предходни увлечения, занимания, някогашни обичани. Възможно е да намерите забравена движимост.

Везни – За мнозина денят ще премине ужасно и е време да се концентрирайте върху персоналните планове. В професионалната област сте отворени за взаимни отстъпки, а в любовта ще имате доста претенции. Добре е да се придържате към златната среда.

Скорпион – Внезапно могат да проблеснат усеща, да осъществите нови запознанства, да вземете непредвидени решения, флирт – всичко това може да ви се случи през днешния ден. Пожелайте си мощно нещо и е изцяло допустимо да го получите.

Стрелец – В днешният ден излъчвате наслада, оптимизъм и убеденост, по тази причина доста хора се събират към вас - единствено с цел да стоплят душите си на вашата сила. Един тайнствен ден, който може да бъде изпълнен, в случай че пожелаете с доста страст и обич.

Козирог –Денят ви предизвиква да бъдете рационални във финансовите въпроси. Възможно е през днешния ден да се почувствате леко изтощени, по тази причина не подценявайте почивката. Луната във вашия дом на здравето желае да се погрижите за себе си и да се поглезите.

Водолей – Днес може да сте по-склонни да фантазирате и да ви липсва прекомерно справедлив взор върху нещата. Отношенията с другите не постоянно се развиват безпрепятствено, само че вие успявате да изгладите най-острите ъгли и да избегнете спорове.

Риби – Не вярвайте на всички клюки, които чувате, проверете по-добре информацията и източниците. Имате потребност от първокласен сън, не игнорирайте този факт. В региона на любовта оставете всяка свенливост зад себе с
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР