Blagoevgrad24.bg Жесток изрод, гаврил се по нечовешки начин с млади жени,

...
Blagoevgrad24.bg
Жесток изрод, гаврил се по нечовешки начин с млади жени,
Коментари Харесай

Гавра като от филм на ужасите! Изрод отвлече млади жени и ги подложи на нечовешки ад!

Blagoevgrad24.bg Жесток урод, гаврил се по безчовечен метод с млади дами, бе задържан при взаимна акция на прокуратурата и ОДМВР-Бургас. Това заяви преди малко административният началник на Апелативна прокуратура – Бургас Любомир Петров, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

На изключителния брифинг, който тече сега, участват още зам.-апелативният прокурор Йовита Григорова, административният началник на Окръжна прокуратура Бургас Георги Чинев и шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Калоян Калоянов.

43-годишният Николай Паскалев от София е упрекнат в 11 тежки умишлени закононарушения, измежду които похищение, грабежи и изнасилвания в региона на Слънчев бряг. Три от тях са осъществени на 22-и юни, 8-и юли и 30-и август. Жертвите са три дами – надлежно на 22, 34 и 25 години, занимаващи се с проституция.

Две от тях са завлечени в гориста околност и неведнъж изнасилвани, а третата е била завързвана със свински опашки и също насилвана. След гаврата, младата жена даже е карана да почиства къщата в село Приселци, където е била държана срещу волята си.

От прокуратурата разкриха, че Николай Паскалев е някогашен пандизчия, има редица присъди за грабежи и други закононарушения. Той е арестуван в период до 72 часа, импортирано е искане за непрекъснато задържане под стража. Има съизвършител, който сега се търси от полицията.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР