Blagoevgrad24.bg виж галерията Канал за трафик на цигари бе разбит на

...
Blagoevgrad24.bg виж галерията
Канал за трафик на цигари бе разбит на
Коментари Харесай

Разбиха канал за трафик на цигари на пристанище Бургас

Blagoevgrad24.bg виж галерията Канал за трафик на цигари бе разрушен на пристанище Бургас. Това разкри на ексклузивен брифинг, който продължава и сега окръжният прокурор Георги Чинев, предава кореспондент на Burgas24.bg.

На срещата с медиите участват още зам.-апелативният прокурор и представител при Апелативна прокуратура Бургас Йовита Григорова зам.-директорът на Агенция Митници Юлиан Мирков и зам.-началникът на Митница Бургас Васил Инджов.

Над 100 хиляди кутии цигари с беларуски бандерол за над 800 хиляди лв. са открити в съветски кораб-контейнер, плаващ под либерийски байрак. Той е дебаркирал на пристанище Бургас на 1-и август. Контрабандните цигари са били скрити усърдно в палети с дъски от иглолистен дървен материал.

По документи в контейнера са се съхранявали шлифовани дъски, адресат на стоката е българско комерсиално сдружение. Прокуратурата дефинира разрушения канал като " тежко съзнателно закононарушение “, за което законът планува 3 до 10 години затвор и от 10 хиляди до 100 хиляди лв. санкция.

Повече вижте в нашето видео!



За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР