Blagoevgrad24.bg >На 22 август, около 11:30 часа е получено съобщение за

...
Blagoevgrad24.bg
>На 22 август, около 11:30 часа е получено съобщение за
Коментари Харесай

6-годишно момче и 15-годишно момиче обраха две жени в Балчик

Blagoevgrad24.bg >
На 22 август, към 11:30 часа е получено известие за осъществена кражба на портфейл с намиращите се в него персонални документи и движимости и сумата от 160 лв.. Установено е, че в книжарница, находяща се в град Балчик, незнаен причинител е лишил портфейла от владението на 46-годишна жена от град Балчик.

От извършените незабавни оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени дейности от чиновниците на районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Балчик са открити причинителите на двете действия. Това са малолетния С.Д. (6 г.) и малолетната Д.С. (15 г.), и двамата от град Горна Оряховица. Нанесените материални вреди са възобновени на двете тъжителки. При осъществената информация в осведомителните масиви на Министерство на вътрешните работи е открито, че 15-годишно момиче е осъждано за същото закононарушение. Работата по двата случая продължава в изискванията на досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) Балчик.

ОД Министерство на вътрешните работи Добрич припомня на жителите да не оставят, движимостите си без контрол и да не носят огромна сума пари на едно място, за да се предпазят от обири.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР