Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов инициира засилена акция

...
Благоевград. Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов инициира засилена акция
Коментари Харесай

Благоевград: Общината и ОДМВР предприеха засилени мерки срещу нерегламентираното движение на каруци по улиците в града

Благоевград. Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов инициира засилена акция за определяне на извършители, водачи на пътно-превозни средства с животинска двигателна сила. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Акцията е взаимна с I и II районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Благоевград.
Представители на бранш „ Обществен реди и сигурност “ към Община Благоевград и „ Охранителна полиция “ към ОДМВР наблюдават за каруци, движещи се отвън позволените зони, както и за каруци в придвижване без регистрация. При констатиране на първо нарушаване, на нарушителя се сформира акт, в размер на от 50 до 200 лв.. Акцията е за предварителна защита на нарушение на Закона за придвижване по пътищата, замърсяване на околната среда, както и застрашаване живота и здравето на животните, употребени за напредване на транспортни средства.
Разрешеният маршрут на пътно-превозни средства с животинска двигателна сила е разказан в раздел 4 в Наредба за организация и ръководство на придвижването на територията на община Благоевград. Проверките се правят регулярно, за съблюдаване на всички нормативни актове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР