Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов заяви, че Васил Божков

...
Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов заяви, че Васил Божков
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Божков издейства отнемането на лиценза на Бетфеър

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов съобщи, че Васил Божков е издействал лишаване на лиценза на Бетфеър благодарение на ДКХ преди няколко месеца. Други компании пък са чакали с години за позволение за работа.

" Манипулаторът от Дубай заприказва за заграбени бизнеси и провалени задгранични вложения...явно не помни, че единствено преди месеци, благодарение на ДКХ съумя да вземе лиценза на Бетфеър и задграничната инвестиция да отиде в кофата. Други задгранични компании в сектора чакаха по 2 години за лиценз, в случай че изобщо изчакваха до края...а да не приказваме за десетките български компании, които им се създаваха проблеми от ДКХ. Да не разтварям и дума за един наш лиценз по какъв начин Черепа го държа “на трупчета “ 14 месеца, че там има досъдебно произвеждане. Черепа сътвори хиляди спънки и мръсотии на наши и непознати вложители в региона на хазарта, вкл и на Тотото и в този момент е ни лук ял, ни лук мирисал, съчувства на жертвите...няма подобен гьонсуратлък Черепа щеше да продължава да безчинства и през днешния ден....но в този момент е заставен да се крие като мишка в Дубай

А, виждам, че се жалва за иманярската си сбирка... писка, че щели да я местят в по-хубави складове на НИМ...Чери желае да си е в Нове холдинг по мазетата, асансьорното, сървърното и тоалетните...ама да си е при него А какво споделят стотиците излъгани иманяри от Черепа...тези безгласни труженици, някой няма ли да ги пита?! ", написа в обществените мрежи Найденов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР