Благодаря на всички, които гласуваха. Това, което се случи днес,

...
Благодаря на всички, които гласуваха. Това, което се случи днес,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Коалиция с ГЕРБ и ДПС е невъзможна

" Благодаря на всички, които гласоподаваха. Това, което се случи през днешния ден, демонстрира, че голям брой хора не престават да имат вяра, както ние имаме вяра, че България може да бъде сполучлива и просперираща ", съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи е невъзможна, безапелационен бе Петков.

" Искаме да уважим избора на хората и това че ГЕРБ е първа политическа мощ. Те носят голяма отговорност. Сега е техен ред да създадат коалиция, народът им даде мандат. Ясно желая да заявя - ние обещахме на нашите гласоподаватели доста ясно, че коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да бъде направена от " Продължаваме промяната ", сподели той.

" Ясно споделяме, че сме изгубили изборите с 3%, както предходната година ги спечелихме с 3%. Това дава явен мандат на ГЕРБ и Движение за права и свободи, като те обявиха преди изборите, да създадат коалиция и да ръководят страната ", разяснява и Асен Василев.

" Ние желаеме България, която е европейска страна със обществен бюджет, който продължава да усилва пенсиите, минималната работна заплата и приходите на хората, който не разрешава пари да се харчат непрозрачно с съответни компании. Оттук нататък - чака ни една нелека зима. Искам да пожелая на ГЕРБ триумф в сформирането на държавно управление, тъй като техният триумф е триумф на всички българи ", сподели той.

Ако нямаме устойчиво държавно управление, всички българи ще страдат, без значение кой за кого е дал своя вот, добави Василев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР