Благодаря на патриарха и Светия синод, че се съобразиха с

...
Благодаря на патриарха и Светия синод, че се съобразиха с
Коментари Харесай

МВР огласи нови извънредни мерки заради COVID-19 НА ЖИВО

Благодаря на патриарха и Светия синод, че се съобразиха с държавното управление. На тези светли празници, за нас щеше да е доста мъчно, в случай че нямаше това схващане. Това сподели основен комисар Ивайло Иванов по време на ексклузивен брифинг в Министерски съвет.

"Много е значимо скупчването на хора в храмовете да е съгласно условията. Министерство на вътрешните работи има за цел да отбрани живота и здравето на българските жители. Целта не е да преследва нарушителите и да постанова наказания. Искам да прикани всички жители да бъдат съпричастни с нашите апели и да бъдат дисциплинирани, да ги съблюдават и да не ревизират реакциите ", добави той.

Комисар Иванов изясни, че всички отпуски в Министерство на вътрешните работи са спрени и ще има наличие във всички обитаеми места и всички православни храмове.

"Приоритет ни е работата по напредване на жителите. По предписание на основния секретар се вкарват организации по стиковане на всяка регионална дирекция, за защита по всички храмове. Нека става придвижване, единствено когато има в действителност потребност ", добави гл. комисар Христо Терзийски.

"Няма да понижаваме интензивността, с която работи пътна полиция. С разпореждането на Младен Маринов стопираме отпуските на целия състав с полицейски пълномощия с една единствена цел - запазване здравето на всички жители на република България ", съобщи той.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР