Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни

...
Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни
Коментари Харесай

Вижте първото изявление на Ваня Григорова след второто място в София

Благодаря на жителите, които повярваха в нашите хрумвания и ни поддържаха, на Българска социалистическа партия и съдружните сътрудници и на сътрудниците от синдиката. Усещах поддръжката на жителите в срещите - лице в лице. Направихме първата стъпка, най-много поставихме в центъра на акцията проблемите на дребния човек. 

Това съобщи претендентът за кмет на София Ваня Григорова, която съгласно предварителните данни от вота ще се изправи на балотаж против Васил Терзиев от ПП-ДБ. До нея в приемната на " Леге " 8 застанаха ръководителят на Българска социалистическа партия в София Иван Таков и ръководителят на Коалиционния съвет на „ Левицата! “ Костадин Паскалев.

Таков благодари на всички, упражнили правото си на глас в борбата " да разглобят сглобката ", на градската организацията и на съидейниците и сътрудниците, както и на претендентите в листата на социалистите. Кампанията бе сполучлива, посланията ни доближиха до хората. Гласът на хората бе чут, сподели Таков. Имаме волята да продължим до дъно и ще го създадем, сподели Костадин Паскалев.

Таков благодари на всички, упражнили правото си на глас в борбата им да разглобят сглобката, благодари и на градската организация, и на съидейниците и сътрудниците за дългия път, който извървяха дружно. Благодарност имаше и за всички претенденти, изправили се против сглобката.

" Каманията бе сполучлива, посланията ни доближиха хората. Гласът на хората бе чут ", сподели Таков. Костадин Паскалев благодари, че Григорова е поела този " твежък персонален ангажимент и човешка отговорност, който дава отговор на целия й професионален път и обществената й ангажираност ". Ток благодари и на Таков за политическата воля, с цел да се стигне до ляво обединяване зад Ваня.

Григорова благодари на жителите, които повярваха в концепциите им, както и на градската организация на Българска социалистическа партия, съдружните сътрудници и сътрудниците си от от синдиката.

Григорова напомни, че още в самото начало тя и сътрудниците ѝ са декларирали, че търсят поддръжка от всички сътрудници и Неправителствени организации, които припознават техните дела и считат, че дребният човек не е дребен. Тя разгласи, че ще продължи срещите си с хората. Ние сме обединението, която направи най-вече срещи на терен, акцентира Григорова. Не са били изключили и крайните квартали, забравени от досегашните ръководещи. Таков добави, че първо желаят да видят окончателните резултати, само че ще търсят поддръжка за към този момент декларираните цели. Не влизаме в подмолни сделки, увери той.

" Усещах поддръжката на жителите в срещите лице в лице. Направихме първата стъпка, най-важната - поставихме в центъра на акцията прлблемите на дребния чов. Показахме, че една друга София е допустима ", акцентира тя. Имаме волята да прод до край и ще го създадем, закани се кандидатката за кмет.

Ще продължат да търсят поддръжка от всички които припознават клаузите им и считат, че дребният човек не е дребен, а има " съображение да е подложен в центъра на политиката на Столичната община. Ние сме обединението, която направи най-вече срещи на терен ", акцентира Григорова. Таков добави, че първо желаят да видят окончателните резултати, само че ще търсят поддръжка за към този момент декларираните припритети. Не влизаме в задколисни контракти, некоалици и сглобки.

Аз съм претендент на обединената левица, настоя Григорова. И акцентира, че се изправила против тежкото раздържавяване на Следствен отдел към окръжна прокуратура и тя да се трансформира в организация за парцели. " Хората схванаха, че оставяйки без активи Следствен отдел към окръжна прокуратура не е собственик, а е рентиер и търгаж. Ако отида на балотаж Следствен отдел към окръжна прокуратура ще върне функционалностите си на собственик и няма да се отхвърля от отговорностите си да ръководи ", увери кандидатката за кмет. Ние сме единствена алтернстива на 33 година ръководство и на модела " Софиянски ", който преля в модела ГЕРБ. Изправете се, софоянци и те ще паднат ", съобщи Ваня Григорова.

Това бе първото изказване на Ваня Григорова след края на изборния ден и оповестяването на изборните резултати.

Според социологическите организации досега Григорова, издигната от Българска социалистическа партия и Левицата!, отива на балотаж с резултат от към 20%. Там тя ще се изправи против претендента на ПП-ДБ и " Спаси София " Васил Терзиев, който е с съвсем двойна преднина от 38%. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР