Благодаря на депутатите, които осигуриха средства за общинския транспорт, написа

...
Благодаря на депутатите, които осигуриха средства за общинския транспорт, написа
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Благодаря на депутатите, които осигуриха средства за общинския транспорт

Благодаря на депутатите, които осигуриха средства за общинския превоз, написа във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, откакто Народното събрание гласоподава на второ четене средства в поддръжка на градския и междуградския превоз.

" За София средствата не са в цялостния размер, от който превозът има потребност, само че и с тези 74 млн.лв ще осигурим работата за идните няколко месеца на най-важната система на града ни ", написа той в обществената мрежа. И напомни, че със столичния кмет Йорданка Фандъкова от половин година бият камбана за усложненията на общинския превоз.

Ето и целия пост на Георги Георгев във Facebook:

Повече от 6 месеца дружно с кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova се борим за това страната да отпусне нужните средства за градския превоз освен в София, само че и в други огромни градове. Искането ни не бе чуто от държавно управление и депутатите от ръководещото болшинство при гласуването на бюджета през март.

Оттогава до в този момент, цените на енергоносителите (ел.енергия, природен газ и горива) станаха още по-непосилни за българските общини.

Благодаря на тези народни представители, които подходиха отговорно при актуализацията на бюджета и одобриха предложенията на парламентарната група на ГЕРБ -СДС за дотация за градски и междуградски превоз в общините на България. За мен остава мистерия по какъв начин съгласно гласуването в зала на Политическа партия и Демократична България - 2 млн. българи, които живеят с столицата не заслужават поддръжка.

За София средствата не са в цялостния размер, от който превозът има потребност, само че и с тези 74 млн.лв ще осигурим работата за идните няколко месеца на най-важната система на града ни.

Благодаря на Alexander Nenkov и Александър Иванов / Aleks Ivanov - народни представители от София, които внесоха и защитаваха идеята, на всички депутати, които ни поддържаха - това е заслужено решение в името на българските жители.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР