Благодарности към наетата от БСП охранителна фирма за конгреса изказа

...
Благодарности към наетата от БСП охранителна фирма за конгреса изказа
Коментари Харесай

Свиленски: Кметът на Перник и евродепутатът Витанов да си подадат оставките

Благодарности към наетата от Българска социалистическа партия охранителна компания за конгреса изрече зам.-председателят на партията Георги Свиленски.

Не позволиха пердах, свършиха си доста добре, похвали ги той пред Би Ти Ви тази заран.

20-те, които излязоха да окупират микрофоните на конгреса, тъй като 537 не са съгласни с тях за оставка на водача, взеха решение да опозорят конгреса. После излязоха извън да крещят. Искаха да си внесат микрофони и спомагателни столове, те не поставяха идейни въпроси, съобщи още Свиленски. Чухте ли концепция или предложение, или тракане, кряскане, боричкане, продължи той.

Станислав Владимиров имаше 18 хиляди гласа с поддръжката на Българска социалистическа партия при избирането му за кмет, а на последните избори там партията имаше 3500 – питайте го къде отидоха другите гласове, от добра работа ли е? Така Свиленски разяснява напускането на Българска социалистическа партия на пернишкия кмет и 50 души от локалната конструкция.

Тези хора в никакъв случай не са работили за Българска социалистическа партия, те са клиентела на ГЕРБ, обслужват ползите им. Спомняте си какъв брой пъти Бойко Борисов върви да се прегръща с него, питайте господин Владимиров легален ли е водопроводът, в прокуратурата ли е, къде отидоха парите. Ще го питат перничани на изборите, предизвести Свиленски.

Призова кметът да си напусне и поста, откакто напусна Българска социалистическа партия, и на идните избори да се яви „ като какъвто реши “. А Петър Витанов да освободи евродепутаското място. Така шефката на „ Булгаргаз “ Деница Златева би трябвало да стане евродепутат, тъй като не е напуснала партията, разгласи заместникът на Корнелия Нинова.

Витанов е измежду изключените 14 от съботния червен конгрес.

Той може и член на Светия синод да желае да стане, но не го желаят. 500 делегати споделиха, че не го желаят, тъй като бута и блъска на микрофона и петни партията, съобщи зам.-председателят.

Станишев пък я петнил, като карал Свиленски и останалите депутати да гласоподават за Пеевски отпред на ДАНС, както и с целувката си тогава с Движение за права и свободи на Орлов мост. Това нанесло най-големите вреди на Българска социалистическа партия.

Ще се явя на изборите наесен от партията на перничани, отвърна му по-късно също от студиото на Би Ти Ви Владимиров. Пожела на Свиленски да не е толкоз нападателен, тъй като един добър политик първо би трябвало да е добър човек, а не озлобен. Усещам поддръжката на хората от моя град, ще го повеждам към това да стане подобен, какъвто го виждам в фантазиите си, доста обичам Перник, съобщи още кметът./24 часа
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР