Благодарение на Webit.Festival всички имаме уникалния шанс заедно да погледнем

...
Благодарение на Webit.Festival всички имаме уникалния шанс заедно да погледнем
Коментари Харесай

Румен Радев: Webit.Festival ни дава уникалния шанс заедно да погледнем в бъдещето


Благодарение на Webit.Festival всички имаме неповторимия късмет дружно да погледнем в бъдещето. Това сподели президентът Румен Радев на откриването на Webit.Festival в НДК. По думите му единствено за едно десетилетие Webit се трансформира от цифрово събитие в световен конгрес и флагман на нововъведенията, предприемачеството и новите технологии. Затова за българите сходно събитие е мотив за горделивост, тъй като София се постанова като цифрова столица и България се утвърждава от ден на ден като водач на нововъведенията, осведомителните технологии и започващите компании, съобщи президентът, представен от Българска телеграфна агенция.

Според него Webit е потвърждава, че в региона на нововъведенията към този момент няма дребни и огромни страни, а има такива с упоритости за триумф и дела за проспериращо бъдеще. Румен Радев прикани гостите на фестивала да се възползват от визитата си в България и опцията за взаимоотношение с българските компании, които са образец за разпоредителност и еластичност.

Президентът посочи, че мощната конкуренция във всички сфери постановат от ден на ден скоростта като главен приоритет в създаването на новите артикули, изключително в цифрова сфера. Той обърна внимание, че все пак разработчиците не би трябвало да не помнят, че логаритмите и софтуерите, които се създават през днешния ден, ще въздействат върху полезностите и образуването на моделите за публично държание на следващия ден.

" Това е голяма отговорност и тя изисква да мислим от ден на ден за етиката в нововъведенията ", добави Румен Радев. Според него това е една от огромните заслуги на Webit - да събира на едно място всички хора, от които зависи този комплициран развой.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР