Благодарение на това, че ГЕРБ и ние от ДПС внесохме

...
Благодарение на това, че ГЕРБ и ние от ДПС внесохме
Коментари Харесай

Пеевски: Ще приберем над 500 млн. данъци от Лукойл

Благодарение на това, че ГЕРБ и ние от Движение за права и свободи внесохме предложение за лишаване на дерогацията на „ Лукойл “, от рафинерията са декларирали пред шефа на кабинета, че са подготвени да заплатят 500 млн. Данък добавена стойност, което дължат на страната ни. Това съобщи Делян Пеевски от Движение за права и свободи.

Пеевски сподели, че са провели среща с министър-председателя и онлайн се е присъединил министърът на финансите Асен Василев.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната-Демократична България " Кирил Петков и Атанас Атанасов също са се присъединили.

Делян Добрев от ГЕРБ разясни, че се очаква и близо 1 млрд. да постъпи във фонда за енергийна сигурност.

" Ако " Лукойл " не внесат тези суми - 500 млн. налози и близо милиард във фонда за енергийна сигурност, то тогава ще желаяме лишаване на дерогацията ", сподели Добрев.

Представители на парламентарните групи от ръководещото болшинство се срещат през днешния ден, с цел да обсъдят предлагането на ГЕРБ за анулация на дерогацията на " Лукойл ". 

За идния диалог заяви в неделя водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Добрич.

В петък Десислава Атанасова заяви на среща в Русе, че ГЕРБ ще внесе идната седмица план на решение за лишаване на дерогацията на " Лукойл ". 

Очаквайте детайлности. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР