Благодарение на иновативния проект, който се очаква да стартира през

...
Благодарение на иновативния проект, който се очаква да стартира през
Коментари Харесай

Fibank започва партньорство с Garmin

Благодарение на новаторския план, който се чака да започва през есента на 2019 година, клиентите на Fibank, които употребяват Garmin и са Android - консуматори, ще могат да цифровизират своята карта освен в телефона, само че и в смарт часовника си, оповестяват от финансовата институция. Новата опция e в следствие от сполучливото съдействие сред Fibank, Garmin и Mastercard.

Така клиентите на банката ще имат опцията да правят ежедневните си заплащания или да теглят пари единствено с приближаване на часовника си Garmin до пос терминал или безконтактен банкомат. По този метод те ще разполагат със средствата си на всички места и когато и да е, без да носят своя портфейл, карта или даже смарт телефон.

"Работим интензивно, с цел да предложим най-хубавите софтуерни решения и на почитателите на Apple pay и Apple Pay Watch. Предстои да ги зарадваме с вести, които чакат от дълго време. Дотогава клиентите ни, консуматори на Apple, могат да употребяват Garmin Connect Mobile App и Garmin Pay, които поддържат и iOS платформи, като мобилните устройства би трябвало да са с версия на iOS 9.3 или по-висока ", сподели Теодор Петков, шеф „ Картови разплащания “ във Fibank.

Партньорството на Fibank с Garmin е идната разумна стъпка в одобрената през годините политика на банката да влага в новаторски софтуерни решения, които обезпечават бързо, несъмнено и комфортно банкиране на клиентите ѝ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР