Благодарен съм на българския парламент за препотвърждаването на доставката на

...
Благодарен съм на българския парламент за препотвърждаването на доставката на
Коментари Харесай

Украинският президент Зеленски благодари на Борисов, Пеевски и Петков: Заедно укрепваме нашата Европа и браним свободата!

„ Благодарен съм на българския парламент за препотвърждаването на доставката на БТР- и за Украйна, както и за новия пакет военна помощ

Благодаря на политическите водачи Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков.

С това решение ние укрепваме нашата Европа и браним свободата! ”

 

Това обръщение насочи в платформата Х президентът на Украйна Володимир Зеленски към водачите Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков, откакто Народното събрание отхвърли президентското несъгласие и България изпрати за Украйна БТР-и и гласоподава нов пакет военна помощ по предложение на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков.

Шест месеца по-рано, след визитата си у нас, украинският президент Володимир Зеленски разгласява туит, в който още веднъж им благодари за посрещането си в София, срещата с българските управляващи и обстоятелството, че „ България, че е от светлата страна на историята, изключително в съдействието в региона на защитата ”.

 

Тогава София даде на Украйна и опция за откачане от съветското енергийно въздействие откакто депутатите позволиха на българския енергиен министър да стартира договаряния с украинския си сътрудник за препродажба на неизползваното съоръжение за неосъществения план АЕЦ „ Белене “. Все дейности, които в действителност слагат България от светлата страна на историята, разясниха наблюдаващи.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР