Благо Георгиев – Джизъса се нанесе да живее при тъщата.

...
Благо Георгиев – Джизъса се нанесе да живее при тъщата.
Коментари Харесай

Благо Джизъса се нанесе в къщата на тъщата

Благо Георгиев – Джизъса се нанесе да живее при тъщата. Футболистът и брачната половинка му Полина населяват къща в столичния квартал Банкя. Тя е благосъстоятелност на заможното семейство, а Поли е израснала точно в нея.

Въпреки че в медиите момичето попада най-вече като наследница на хотел във Велинград, в действителност семейството е от София и от години има парцела в столичния квартал.
                             

Поради уговорките на родителите на Полина те прекарват огромна част от времето си в курортния град. Затова младоженците се нанасят в огромната къща. През множеството време са единствено двамата, само че когато тъстовете са в столицата, нощуват при младоженците. 

 Джизъса

Не е ясно с какви парцели разполага все още Георгиев. В годините, в които живееше с Христина Витанова, двамата имаха първокласен парцел в Горна баня. В имението в двора имаше параклис, а интериорът бе напълно по поръчка. След раздялата къщата остана за Христина, само че по-късно и тя я продаде, предава " Марица ".

Да си напомним, че със Златка Райкова Благо живееше чартърен в затворен комплекс в кв. Манастирски ливади, където краткотрайно обитаваха дребен апартамент.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР