Благо Джизъса отново е влюбен! Признанието направи самият Благой в

...
Благо Джизъса отново е влюбен! Признанието направи самият Благой в
Коментари Харесай

Изненада! Благой Димитров-Джизъса призна: Обичам Ивана! Тя е специална, ще бъде прекрасно

Благо Джизъса още веднъж е влюбен! Признанието направи самият Благой в предаването „ На Кафе “ по Нова телевизия.
„ Да, влюбен съм – съобщи спечелилият в последното издание на „ Сървайвър “. – Обичам Ивана, дъщерята на моя другар Ванко 1. Тя е специфичен, неповторим човек. Поучих се от грешките си в предишното и имам вяра, че с Ивана всичко ще бъде прелестно. “
Преди по-малко от месец Ванко 1 изрично отхвърли щерка му да има връзка с Джизъса.
„ Дъщеря ми Ивана няма връзка с Благой Георгиев. “ Това бяха думите на рапъра пред „ България Днес “.
Още в средата на май в медиите се появи информацията, че прясно разведеният сървайвър има случка с много по-младата от него Ивана – дъщеря на рапъра. Слуховете, че Благой бил бясно влюбен в красивата Ивана се оказват истина.
„ Историите от моето минало няма да попречат на любовта ми към Ивана – съобщи Благой Георгиев. – Много от нещата, които се пишат за мен не са истина. Няма да разгадавам детайлности за разделите ми с някогашни дами, тъй като просто не съм подобен човек. “
Отново на крилете на любовта се носи и някогашната жена на Благой Георгиев – Полина. Велинградската хубавица има нов мъж в живота си, призна самата сексбомба.
„ Усмивката ми споделя всичко “, споделя Поли на въпрос дали е намерила половинка, показвайки й роза, която е подарената от изгората й.
Така близо 2 месеца откакто се раздели с Благой, хубавицата има нов мъж. По думи на Поли той е много по-млад от Джизъса. Точно една от пречките бракът сред някогашният футболист и хубавицата е огромната им разлика в години – близо 20.
„ Благой бързо ще си откри ново гадже. Познавам го добре. Съвсем скоро ще е влюбен в друга “, довери още Полина пред почитателите си в обществената мрежа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР