Бизнесменът Николай Динков разспуска със семейството си за коледните и

...
Бизнесменът Николай Динков разспуска със семейството си за коледните и
Коментари Харесай

4 700 евро за нощувка на остров Мавриций, брои бизнесменът Николай Динков, който преди две години спечели над 7 милиона лева от тотото

Бизнесменът Николай Динков разспуска със фамилията си за коледните и новогодишни празници на остров Мавриций, в един от най-хубавите хотели в Индийския океан - One & Only Le Saint Geran. Фамилия Динкови се любуват на супер първокласна отмора на полуострова Belle Mare, където той театралничи с бутилка скъпо шампанско в ръка.

Мавриций е най-предпочитаното място от Холивудските звезди, а у нас надали има доста хора, които могат да си разрешат отмора точно там! Благодарение обаче, на грандиозната си облага от тотото, която възлиза на над 7 милиона лв., Николай Динков е един от хората, които имат щастието да се допрян до това приказно място.


„ Няма рецепта за благополучие. Като има пари, всичко е допустимо. Тайната е късметът”, уверен е щастливецът. Николай живее със фамилията си в имение на хълма на кв. „ Баларбаши” над Благоевград. Той и фамилията му имат и голяма къща в Гърция, където се любуват на необикновено красива и съвременна яхта за към 1 000 000 евро, която се ръководи персонално от него, откакто изкара курсове за капитан, споделя уеб сайтът pirinsko.com.
През пролетта на предходната година, милионерът заплати и 400 000 евро за брониран автомобил. Нека да си харчи парите със здраве и да продължава да играе, може пък шанса да му се усмихне още веднъж!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР