Бизнесменът, който помля 6 паркирани автомобила след запой в Тракия

...
Бизнесменът, който помля 6 паркирани автомобила след запой в Тракия
Коментари Харесай

Бизнесменът, помлял 6 коли в Тракия, възстановява щетите и очаква присъдата си

Бизнесменът, който помля 6 паркирани автомобила след запой в Тракия през днешния ден се изправи на разпоредително съвещание пред Районен съд-Пловдив.

Иван Иванов се яви с юриста си Кирил Николов, като двамата обявиха, че имат желанието да възстановят вредите на безусловно всички потърпевши. В залата присъстваше и юрист Атанасов – представляващ компания Арт-Груп ЕООД, чийто автомобил е един от потърпевшите. Пред магистратите той получи сумата от 1100 лв., която да покрие вредите възлизащи на 1061,58 лв..

Иванов и Николов помолиха да не се приема цивилен желае в сегашния развой и вредите на всички ще бъдат напълно възобновени и даже в сегашния миг те имат подготвеност за това. Все още има двама потърпевши, които не са получили сумите, само че те не участваха в залата и ще бъдат обезщетени допустимо най-скоро.

Във връзка с това предприемачът и юристът му желаеха по длъжностен път да се изиска информация от застрахователите информация по тази причина има ли други лица, на които са изплатени компенсации, с цел да не се пресмята в допълнение на кой какъв брой би трябвало да се заплати и да не става комплициране за в бъдеще.

Иван Иванов показа, че признава изцяло виновността си и желае да възвърне безусловно всички вреди, които е предизвикал.

Страните по делото обявиха, че имат предпочитание то да завърши със съглашение.

Следващото съвещание е планувано за средата на месец февруари, когато се чака да е направена справката със застрахователите и всички пострадали да са напълно обезщетени, а Иван Иванов да разбере своята присъда.

Припомняме, че случая се случи през месец октомври 2019 година пред търговски център „ Аримаг” в ЖР „ Тракия”. Около 4:00 часа сутринта Иван Иванов шофирайки BMW X5 опустошава 6 паркирани автомобила. След злополуката са осъществени процесуално-следствени дейности – оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци. Изготвена е и експертиза за размера на нанесени вреди по паркирани коли, както и химическа експертиза за определяне на концентрацията на алкохол в кръвта на Иванов, а точно 2,12 промила.

Иван Иванов е родом от Сливен, само че живее в Пловдив, висшист и шеф на 5 компании. Към момента няма наложена мярка за неотклонение.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР