Бизнесменът и съпруг на актрисата Аня Пенчева - Ивайло Караньотов

...
Бизнесменът и съпруг на актрисата Аня Пенчева - Ивайло Караньотов
Коментари Харесай

Мъжът на Аня Пенчева влиза във Фермата

Бизнесменът и брачен партньор на актрисата Аня Пенчева - Ивайло Караньотов е третата известна персона, която феновете на bTV ще гледат от 7 септември в новия сезон на хитовото риалити „ Фермата “. Той се причислява към другите двама към този момент известни участници в шоуто – фронтменът на група D2 – Дидо и шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова. 60-годишният Ивайло е някогашен състезател, сегашен предприемач, татко и треньор на Ангел Караньотов, единственият играч у нас, постигнал шампионски трофеи в три разнообразни мото дисциплини. „ Ивайло има силата да трансформира хората. Той е от този вид водачи, които са по-скоро вдъхновители “ – разяснява новия участник Иван Христов, продуцент и водещ на „ Фермата “.Преди седмици се появи информация, че самата актриса ще взе участие в шоуто, само че очевидно тя се оказв прекомерно пресилена.



Ивайло Караньотов е на 60 години, от София. Бивш играч е по лека атлетика, класирал се шести на Олимпиадата през 1980 година И досега има два неподобрени негови върха. След като напуща спорта, през днешния ден той ръководи дребен бизнес. Голяма част от времето си е отдал на мото кариерата на сина си Ангел. Ивайло е негов треньор и управител. Караньотов е женен за актрисата Аня Пенчева, горделив татко е на две деца, само че дефинира като най-голямото си благополучие внука си Иво – наследник на щерка му Карина.

Основната мотивация да влезе във „ Фермата” е потребността му от усамотение и успокоение, което мъчно реализира в живота на открито. За него присъединяване в шоуто ще бъде тестване за физиката и душeвността му, защото към този момент не е във върхова форма, а и в никакъв случай не се е занимавал със селскостопанска активност. Въпреки това, спортният му дух ще го води напред към успеха.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР