Бизнесменът Ангел Христов, който застана начело на Миньор“, е един

...
Бизнесменът Ангел Христов, който застана начело на Миньор“, е един
Коментари Харесай

Босът на Миньор Ангел Христов е хванат със списъци на Зелената партия“ в Кюстендил

Бизнесменът Ангел Христов, който застана отпред на „ Миньор “, е един от разследваните за пазаруване на гласове в интерес на Политическа партия „ Зелената партия “ на претендента за кмет на Кюстендил Огнян Атанасов.

Бившият първокласен рефер - президент на клуба, който си сложи задачата да върне „ чуковете “ в професионалния футбол, е заловен в Слокощица със записи и бюлетини на Огнян Атанасов, 53-годишният Христов е арестуван за малко, конфискувани са преносими компютри, мостри на бюлетина, попълнена в интерес на Огнян Атанасов, мемоари за предстоящи резултати по секции от пет адреса, прецизира 4ВЛАСТ.

В селото разясняват, че Огнян Атанасов е идвал 4 пъти на място за предизборни срещи. Кметът пък Венера Илиева показа, че не знае какви са компаниите, чиито парцели са били претърсвани от полицията. Резултатът от Слокощица след първи тур демонстрира, че силите сред двамата претенденти за кмет на община Кюстендил са много изравнени. За Огнян Атанасов са дали своят вот 207 души, за Петър Паунов 206.

Това оповестиха източници, само че от полицията няма удостоверение за задържането му.

Тотомилионерът от Перник Росен Русимов, който умря преди три години, имал собствен скришен бизнес със Ангел Христов и тези милиони напълно не са нещо ново за него.



От години тотомилионерът от Перник въртял покупко-продажби и далавери за милиони. Купувал компании и ги препродава още веднъж на свои други компании освен у нас, само че и в чужбина.

Една от последните огромни покупко-продажби на Росен Русимов е дружество да дребни вериги, което се намира в гр. Крагуевац, Сърбия.

ТБ “Инвестбанк ” отпуска заем на Росен Русимов за 800 хиляди евро. Сделката е изповядана и осъществена посредством “Централна ремонтна база Перник ”. Доскоро шеф и притежател на тази база е бил приятелят на Росен Ангел Христов, който е по-известен в Перник с името Анрито. Росен Русимов имал 100% благосъстоятелност на дружествения капитал въз основата през “Верига груп ”.

Тотомилионерът от Перник е бил притежател и на мина “Витрен ”. През лятото на 2011 година Росен Русимов желае да стане притежател на тази компания. За задачата купува от “Каусто голд ” – Кюстендил 5 000 акции за 1 млн. 680 хиляди лв.. Тази мина е продадена през 2012 година за повече 4 млн. лв.. За нея наддава самият Христо Ковачки, само че най-после се отдръпва.

Ангел Христов е мозъкът на компаниите. Той е и индивидът с повече пари първоначално. Росен Русимов се похвалил, че ще харчат джакпота двамата дружно, с цел да купят фандроми и други машини за компанията.

Заради Ангел Христов, Росен Русимов се забърквал и в Данък добавена стойност измами. Той трансферирал една от компаниите, когато натрупала задължения за повече от 1 милион лв.. Росен Русимов от Перник излъгал незает ром от село Медковец, че ще го вземе на работа, а вместо трудов контракт му връчил документите, с които трансферирал задлъжнялата компания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР