Бизнесдамата Юлияна Дончева издаде своята първа книга „Код червено: Моята

...
Бизнесдамата Юлияна Дончева издаде своята първа книга „Код червено: Моята
Коментари Харесай

Юлияна Дончева разказва в книга как е загубила 50 кг за година

Бизнесдамата Юлияна Дончева издаде своята първа книга „ Код алено: Моята истината за храната “.

.„ Храната е страст и зависи единствено от нас дали ще е позитивна и зареждаща “, показа Юлияна Дончева и добави, че в резултат на дългогодишни опити, приложени върху самата нея и върху хора от фамилията й, е постигнала действителни резултати.

Свалянето на повече от 50 кг от персоналното й тегло, в границите на година е доказателство, че изводите и изследванията ѝ работят.

Юлияна Дончева посвещава дълги години на търсенето на най-хубавите решения и верния избор на здравословна храна и придвижване за себе си и обичаните си хора.

Днес, без рекламация за експертност, Юлияна обобщава персонално тестваните тактики и резултати в първата си книга „ Код алено: Моята истина за храната “.

Леко, само че не и несериозно, тя споделя своята философия за пълностоен живот, като ни предизвика да се поинтересуваме от ежедневните провокации, които стоят на пътя на щастието ни.

Книгата съдържа практични препоръки за избор, предпазване и подготвяне на здравословна храна, целесъобразни дневни дози за банкет, информация за преструктурирана вода, гликемичен показател на
 Юлияна Дончева Егмонт
храните, храните отпадъци и с какво да ги сменяем , извършения и тренировки за съкращаване и надзор на тежестта и техники за филтриране на тялото и мозъка.

Събрани са и обичани бързи, лесни и потребни предписания на Юлияна Дончева и голям брой персонални истории.

Стилната бизнес дама почерпи гостите си със специфичен десерт, който „ мисли “ за здравето и фигурата - сурови бонбони със сушени сливи, слънчогледов тахан, натурално какао и кокосови стърготини.

Любимите предписания на Юлияна Дончева:
Спагети от леща: по рецепта на Юлияна Дончева Рецепта за пълнена пъстърва от Юлияна Дончева Пиле с ориз по тайландски: по рецепта на Юлияна Дончева Постната мусака на Юлияна Дончева
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР