Бившият защитник на разкритикува страната ни по повод нашия манталитет.

...
Бившият защитник на разкритикува страната ни по повод нашия манталитет.
Коментари Харесай

Екс играч на Левски: Българите са слабо развити и се мислят за по-добри от чужденците

Бившият бранител на разкритикува страната ни във връзка нашия нрав. Той призна, че в разнообразната си кариера най-не на място се е чувствал у нас. Португалецът напусна " сините " след идването на пандемията и, както изясни, тъй като клубът не е имал опция да заплаща на футболистите си.
" Къде се усещах най-не на място? В България. Те към момента имат малко остарелия нрав да мислят, че са по-добри от чужденците и от време на време се отнасят зле с тях. Там имах няколко бразилски и португалски сътрудници - Филише Нашименто беше с мен там. Събирахме се, когато можехме. Но това е доста старомодна и едва развита страна ", съобщи Рейш в изявление за " Mais Futebol ".
Централният бранител игра на " Герена " в интервала 2018-2020 година. В момента той е футболист на австралийския Мелбърн Сити. Рейш изясни в изявлението и по какъв начин се е стигнало до раздялата с Левски, след която към половин година той не игра футбол.

" Българското състезание спря след идването на пандемията и клубът имаше финансови проблеми, спря да заплаща и аз избрах да приключа контракта си. И тогава пристигна тази опция от Сити, където в този момент съм благополучен ", уточни португалецът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР