Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Порие не се

...
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Порие не се
Коментари Харесай

Дъстин Порие: Не искам отмъщение над Макгрегър, а титлата

Бившият краткотраен първенец в лека категория Дъстин Порие не се вълнува от отмъщението над Конър Макгрегър, а от купата в категорията. В края на месеца ще забележим втора борба сред тях. Двамата някогашни първенци оглавяват UFC 257, което ще се организира в Абу Даби. През 2014 година двамата бяха младоци с огромни фантазии и направиха една борба в категория перо.

Тогава Макгрегър победи с нокаут за по-малко от 2 минути и завоюва бонус. Сега обаче доста вода изтече откогато гледахме тази борба. И двамата доста са се подобрили, а залогът е голям. Победителят от срещата ще може да претендира за купата в лека категория. " The Diamond " е подготвен да запише успеха, само че най-важно си остава купата:

" Тук не става въпрос за това да му го върна. Това не е борба, в която да диря възмездие. Разбира се, тези неща са страхотни. Излизам там и го удрям, всичко това е част от този сюжет. Това са неща, над които ще помисля и ще бъда удовлетворен, само че това не е движещата мощ. Воден съм от главната цел, която е да стана международен първенец, да бъда най-хубавият.

В тази борба има толкоз доста история. Станах краткотраен първенец, смених категории и в този момент отново ще се бием. Има доста неща в тази борба и знам какво значи успеха за мен, моето завещание, фамилията и финансите. Знам какво идва с победа и съм подготвен да понеса тази тежест в този миг от кариерата си. "



mma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР