Бившият вратар на Славия - Антонис Стергиакис, изпълни детската си

...
Бившият вратар на Славия - Антонис Стергиакис, изпълни детската си
Коментари Харесай

Антонис Стергиакис: Приех офертата на "Блекбърн" без да се замисля

Бившият вратар на " Славия " - Антонис Стергиакис, извърши детската си фантазия да играе в Англия. Поне това декларира той пред уеб страницата на новия си отбор - " Блекбърн ".

21-годишният пазач, който играеше за " белите " от София от 2015 година насам и през 2018 година оказа помощ на отбора да завоюва Купата на България, подписа контракт с един от най-старите клубове в Англия. 145-годишният " Блекбърн " ще разчита на гръцкия юношески национал в идващите 3 години, като в контракта му има алтернатива за удължение с още 1. В момента отборът играе във второто равнище на британския футбол - Чемпиъншип.

" Много се вълнувам, че съм тук. Наистина фантазията да играя в Англия се сбъдна. Това беше задачата ми още от дете. Откакто започнах да виждам британски футбол и видях какъв брой мощна е конкуренцията, постоянно съм желал това. По малкия екран най-често виждам мачове от Англия. Исках да направя идната крачка в кариерата си, само че не подозирах, че ще бъде тук. Бях сюрпризиран, когато получих офертата преди няколко дни. Всичко се случи доста бързо. Дори не се замислих. Щом чух " Блекбърт " и споделих " Да! ", описа той за формалния уебсайт на " Блекбърн ".

От британския отбор прецизират, че Стергиакис е един от най-перспективните млади гении в Европа.

" Знам, че клубът има богата история. Готов съм за тази последваща стъпка. Ще работя интензивно да бъда най-хубавият вратар. Искам да играя добре. Никой не знае какво ще се случи в бъдеще, само че за мен това е една страхотна опция ", съобщи още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР