Бившият вратар на Ботев (Пд) Иван Чворович не е бил

...
Бившият вратар на Ботев (Пд) Иван Чворович не е бил
Коментари Харесай

Не допуснали Иван Чворович да гледа на живо Ботев - Левски

Бившият вратар на Ботев (Пд) Иван Чворович не е бил позволен да гледа онлайн срещата сред “канарчетата ” и Левски. Двата отбора откриха новия “Колеж ” в предишния кръг на шампионата, като “сините ” победиха с 1:0. Чворович бе част от Ботев сред 2017 и 2019-та година. Понастоящем сърбинът с български паспорт е футболен управител, а негов клиент е Тодор Неделев. Той има и един мач за българския народен тим.
 Левски скапе празника на Ботев (Пловдив) пред 18 000 на Левски скапе празника на Ботев (Пловдив) пред 18 000 на " Колежа "
“Исках да виждам историческия първи мач на Колежа. Обичам Ботев, бил съм част от този тим. Трябваше да бъда там в компанията на спортния шеф на Арис Солун и скаут на Хайдук. Но ми отхвърлиха всевъзможен достъп до стадиона. И аз не знам за какво. Аз просто си правя работата и в случай че имат нещо против мен – ОК, само че просто не се прави по този начин ”, разяснява Чворович пред “Котаспорт ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР