Бившият водещ от БТВ и бъдещ политик от ГЕРБ Антон

...
Бившият водещ от БТВ и бъдещ политик от ГЕРБ Антон
Коментари Харесай

Единствено в Lupa.bg: Защо Антон Хекимян следва само мъже в социалните мрежи?

Бившият водещ от БТВ и предстоящ политик от ГЕРБ Антон Хекимян ревностно крие мъжа до себе си, само че от години се носят клюки за гаджетата му. Старозагорецът дълго време се любеше с манекена от " Визаж " Тунджай Мустафа – Туни, само че двамата на няколко пъти се събираха и разделяха. Не е ясно какви са връзките сред Туни и Антон. Lupa.bg видя, че в инстаграм Хекимян следва най-вече мъже и доста малко дами. Последваните от арменеца мачовци са с голи и атлетични тела. 



Кандидат-кметът на ГЕРБ за кмет на София  беше съвсем неразлъчен с Тунджай. Преди да стане началник в националната телевизия журналистът не криеше близостта си с младежа. Той постоянно се появяваше на обществени места в неговата компания, водеше го със себе си даже на театрални постановки.



Журналистът живее в софийския квартал „ Бъкстон “. Имота си за 250 хиляди лв. Антон купи още до момента в който водеше утринния блок на БТВ. Ергенското жилище от 110 квадрата той населява самичък от 2017 година, като там в никакъв случай не е съжителствал с жена. Предходната си надалеч по-скромна квартира, в която бе чартърен, Хекимян споделяше с журналистката Василена Гръбчева, с която от дълго време се разделиха, а тя се омъжи за млад доктор, от който роди момиченце.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР