Бившият вицепремиер и бивш външен и социален министър Ивайло Калфин

...
Бившият вицепремиер и бивш външен и социален министър Ивайло Калфин
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Преговори с Газпром не са решение

Бившият вицепремиер и някогашен външен и обществен министър Ивайло Калфин съобщи в предаването " Денят ON AIR ", че от време на време се отклоняваме от действителностите в устрема си към увеличение на приходите на хората.

" Фиксирането единствено върху приходите тази година беше добър урок. Доходите се подвигнаха, инфлацията беше доста по-голяма от тях и ги изяде. Намаля покупателната дарба на хората и се усили броят на тези в беднотия или риск от беднотия ", акцентира той.

Калфин уточни един от проблемите в предизборната акция. Лично на него му липсват концепциите за бъдещото ръководство. Раздават се плесници и се дава обещание Луната, означи гостът на Bulgaria ON AIR.

" Никой не отхвърля, че сега са свръхвисоки облагите на всеки, който създава сила. Да не забравяме, че зелената сила беше субсидирана и няма интервал, в който да е била на загуба. В Европа цените на електроенегията са свързани с цените на газа, тъй като газът се употребява за произвеждане на сила. В България нещата са по доста друг метод. Всеки различен източник на сила натрупа големи облаги. Очакванията на бизнеса и жителите са страната вълшебен да откри средства и да ги компенсира. По-добре като политика е да се лимитират част от облагите ", счита Калфин, написа обстоятелства.бг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР