Бившият вече защитник на Пламен Гълъбов ще получава три пъти

...
Бившият вече защитник на Пламен Гълъбов ще получава три пъти
Коментари Харесай

Гълъбов си договорил тройно по-голяма заплата в Израел

Бившият към този момент бранител на Пламен Гълъбов ще получава три пъти по-голямо заплащане в новия си клуб Макаби (Нетаня), твърди " Тема спорт ". Както е известно, това бе вторият произлязъл трансфер на ЦСКА през зимната пауза, като преди този момент " алените " се разделиха и с Карол Метс, който бе продаден в швейцарския ФК Цюрих.
Гълъбов бе футболистът с най-дълъг стаж в Борисовата градина, откакто облече аления екип през 2016 година и записа 65 мача. Според медиите в Израел треньорът на Макаби (Нетаня) Бней Лем го е харесал още по време на двата европейски мача против Рома, в които Гълъбов бе титуляр, а наставникът е останал доста удовлетворен от обстоятелството, че бранителят умее да играе и в дясната зона на отбраната.
през вчерашния ден пък стана ясно, че съотборник в ЦСКА е съдействал за прехвърлянето на бранителя в Израел. Става дума за Яник Вилдсхут, който разкри пред израелски медии, че персонално е предложил Гълъбов на Макаби (Нетаня). Нидерландецът дойде на " Армията " от различен тамошен клуб - Макаби (Хайфа).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР