Бившият вече световен шампион в тежка категория Владимир Кличко отправи

...
Бившият вече световен шампион в тежка категория Владимир Кличко отправи
Коментари Харесай

Кличко: Сърцето ми е в покой, като предавам щафетата на Джошуа

Бившият към този момент международен първенец в тежка категория Владимир Кличко насочи прочувствено обръщение в обществените мрежи към сегашния притежател на поясите в две от четирите версии в професионалния бокс - Антъни Джошуа.

“Сърцето ми е неподвижен, като предавам щафетата на Антъни Джошуа - новото потомство. Късмет, братле, горделив съм с теб!”, е написал Кличко в “Туитър” на фона на негова фотография с британеца.

My HEART is at PEACE as I pass the torch to @anthonyfjoshua - the next generation. Good luck little bro, I'm proud of you! pic.twitter.com/R64jCOMYTA
— Klitschko (@Klitschko) August 4, 2017
Както е известно, Кличко реши да приключи кариерата си и да не се възползва от опцията за реванш против Джошуа, а по този начин последният му мач остава великия двубой на “Уембли”, когато точно британецът го победи с механически нокаут и завоюва международните трофеи.

При състояние че нов мач Кличко - Джошуа няма да има, първенецът ще би трябвало да отбрани пояса си във версия Международна федерация по бокс против формалния кандидат Кубрат Пулев, като това най-вероятно ще се случи в Кардиф в края на октомври или началото на ноември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР