Бившият вътрешен министър и настоящ председател на парламентарната комисия по

...
Бившият вътрешен министър и настоящ председател на парламентарната комисия по
Коментари Харесай

Цветанов за работата на МВР: Спрете да атакувате с обидни думи и партийни декларации полицаите

Бившият вътрешен министър и сегашен ръководител на парламентарната комисия по Вътрешен ред и сигурност Цветан Цветанов разяснява работата на чиновниците от Министерство на вътрешните работи по случаите с убитата журналистка Виктория Маринова и пътния случай със брачната половинка на Волен Сидеров.

Ето какво сподели Цветан Цветанов за 24 часа.

"Има дни, в които се запитвам по какъв начин тези хора, които изсипват тонове жлъч против служители на реда, следователи, прокурори и цялата правоохранителна система, ще погледнат моите някогашни сътрудници в очите, когато те разкрият едно или друго закононарушение. Независимо дали става дума за случай на пътя с непосредствен на политик или за неоправданата свирепост, с която бе лишен животът на млада жена.

Знам, че служителите на реда работят непрекъснато и популярност богу, не им остава време да четат и чуват всички тези словесни извършения на тематика ред и сигурност в България. Иначе по какъв начин си представяте, че ще си правят своята работа, в случай че всеки ден са атакувани с обидни думи и партийни заявления.

Бил съм министър и знам темпото на работа в Министерство на вътрешните работи. Сега съм политик и съм с ясното схващане, че полицията, следователите, прокурорите ще останат и след партиите, които ръководят и всички другите, които доста желаят да ръководят, тъй като са нужни за естественото действие на страната, за сигурността и живота на всеки един българин.

Затова апелирам, замълчете и ще видите, че моите сътрудници ще си свършат работата. Професионалисти са освен за един или два мандата на една партия, а за цялостен живот ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР