Бившият вътрешен министър и депутат от ГЕРБ Младен Маринов написа

...
Бившият вътрешен министър и депутат от ГЕРБ Младен Маринов написа
Коментари Харесай

Младен Маринов за инцидентите с мигранти: Това е бруталният резултат от катастрофалното управление на Рашков

Бившият вътрешен министър и народен представител от ГЕРБ Младен Маринов написа тежки думи в обществените мрежи във връзка зачестилите произшествия с мигранти. По думите му това е бруталният резултат от пагубното ръководство на лицето Бойко Рашков в Министерство на вътрешните работи. Ето какво още написа той в персоналния си фейсбук профил:

Случаите с произшествия и гонене на противозаконни мигранти вместо да понижават се усилват. След Бургас, Софийска област - Костинброд и Годеч (където се стигна до парадокса противозаконните мигранти да бъда преследвани от кмета, а не от полицията), през днешния ден имаме два такива случая в, сякаш, най-сигурното място в страната - нейната столица.

В същото време систематично се разрушава интегритетът на полицейската система, а случаите, несъвместими с морала и професионалните отговорности на българските служители на реда, се трансформират надали не във ежедневие.

За страдание, това е бруталният резултат от пагубното ръководство на лицето Бойко Рашков в Министерство на вътрешните работи и от войната, която подпали с другите правоприлагащи органи като българската прокуратура, да вземем за пример. А към останалите рецесии в страната се прибави още една - тежка рецесия на сигурността:

сигурността на пътя,

сигурността в дребните и огромни обитаеми места,

сигурността в самата система на Министерство на вътрешните работи.

Ние, експертите от полицията, предупреждавахме доста пъти в предходните парламенти, само че в самодоволството си лицата, овладели системата за сигурност и парламентарните органи за контрола ѝ, не пожелаха да ни чуят. Последствията остават за всички български жители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР