Бившият вътрешен министър Бойко Рашков от ПП ще поеме председателството

...
Бившият вътрешен министър Бойко Рашков от ПП ще поеме председателството
Коментари Харесай

ГЕРБ предали ПП/ДБ за реформата в службите, но сглобката остава стабилна

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков от Политическа партия ще поеме председателството на комисията за надзор на спецслужбите в Народното събрание, откакто досегашният й началник ген. Атанас Атанасов подаде оставка . Самата оставка е отговор на оповестеното от страна на ГЕРБ, а след това и на Движение за права и свободи решение да не поддържат предлагането за обединение на военното и цивилното разузнаване в една мегаструктура.

Решението Бойко Рашков да поеме поста от Атанасов огласи в коридорите на Партийния дом депутатът от ПП/ДБ Йордан Иванов .

И сериозно разяснява отхвърли на ГЕРБ и Движение за права и свободи да поддържат сливането на службите: " От ГЕРБ и Бойко Борисов бе стихотворец ангажимент за промяна на службите, който бе отдръпнат. Това за нас е проблем , тъй като обещанията се дават, с цел да се съблюдават. Чрез тези си дейности ГЕРБ оставят ръководството на службите в ръцете на президента Румен Радев. "

А разклаща ли се " некоалицията ", Йорданов не коментир а.

" Това е знак, че обещанията би трябвало да се съблюдават. За нас това е проблем, тъй като сме в това Народно събрание и в това болшинство, с цел да реформираме. Това мога да кажа ", колеблив бе националният представител.
 Атанас Атанасов хвърли оставка от комисията по службите Обновена
Атанас Атанасов хвърли оставка от комисията по службите

Заради противоречие с неговите хрумвания за обединение на разузнавания
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР