Бившият унгарски национал Пал Дардай поема поста старши треньор на

...
Бившият унгарски национал Пал Дардай поема поста старши треньор на
Коментари Харесай

Херта Берлин ще бори оцеляването с нов треньор

Бившият маджарски национал Пал Дардай поема поста старши треньор на закъсалия в класирането на Бундеслигата Херта (Берлин) от Сандро Шварц с неотложен резултат, заяви фейсбук-страницата на " синьо-белите ".

" Сандро и неговият треньорски екип вложиха доста работа, сила и пристрастеност в развиването на тима всеки ден. Бихме желали да му благодарим за това и да му пожелаем всичко най-хубаво за в бъдеще. В същото време съм доста удовлетворен, че Пал се съгласи да поеме нашия тим в тази предизвикателна обстановка ", съобщи спортният шеф на клуба Бенджамин Вебер. Двамата – Дардай и Вебер, на следващия ден ще дадат конференция за медиите, се споделя още в известието на клуба.
Конкретната причина аз уволнението на Сандро Шварц беше тежката загуба с 2:5 при гостуването на Шалке’04 в петък. Двата тима заемат последните две места и са съществено застрашени от изпадане. След триумфа си обаче, Шалке се измъкна на 17-ата позиция, а най-ниско слезе Херта. Шест кръга преди края берлинчани към момента могат да се спасят даже непосредствено, защото са на 4 точки от 15-ия Бохум.

46-годишният Дардай се връща за трети път на треньорската пейка на тима, в който прекара 15 години като футболист, в този момент със задачата да ги измъкне от сложното състояние./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР