Бившият украински президент Виктор Янукович призова сънародниците си да се

...
Бившият украински президент Виктор Янукович призова сънародниците си да се
Коментари Харесай

Позорно избягалият в Русия Янукович нападна правителството в Киев

Бившият украински президент Виктор Янукович прикани сънародниците си да се откажат от осведомителната политика, провеждана от сегашните управляващи в страната, и сами да решат дали желаят мир или продължение на войната.

" Струва ми се, че през днешния ден повече от всеки път е нужна съответна оценка на обстановката и ценене на другите отзиви на жителите на Украйна. Самите жители би трябвало да създадат избор - да се борят " до последния украинец " или да се опитат да запазят това, което към момента е останало. Важно е да дадем думата на всички, които имат градивни оферти, и да дадем късмет на мира. Това ще избави живота на украинците и бъдещето на Украйна ", съобщи той в изказване, оповестено на страницата му във Facebook (забранена в Русия; благосъстоятелност на корпорация " Мета ", която в Русия е приета за екстремистка).

В послание към сънародниците си четвъртият президент на Украйна назова настоящето държавно управление в Киев неопитно и рисковано.

" Всички знаят, че настоящето украинско държавно управление е неопитно и рисковано. И, несъмнено, не може да става дума за абсолютно доверие в нея, даже при неналичието на различни източници на информация ", съобщи представителят му Юрий Кирасир в апел, оповестен във Facebook.

" Информационната политика, провеждана през днешния ден от украинското държавно управление, е значително остаряла и е нанесла голяма щета на страната ни. Хората са изтощени от пропагандата ", акцентира Янукович. /БГНЕС, ТАСС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР