Бившият треньор ЦСКА-София Бруно Акрапович ще заведе дело срещу клуба

...
Бившият треньор ЦСКА-София Бруно Акрапович ще заведе дело срещу клуба
Коментари Харесай

Акрапович съди ЦСКА - София за пари

Бившият треньор ЦСКА-София Бруно Акрапович ще заведе дело против клуба във ФИФА за неизпълнени съглашения. " Червените " още не са платили контрактуваното и написано обезщетение на Акрапович за прибързано прекратения контракт.

Босненецът напусна позорно Локомотив Пловдив през есента на 2020 година, с цел да поведе отбора от Борисовата градина. Преди пролетния реванш с Лудогорец в шампионата за Купата на България той изненадващо бе освободен и сменен с Любо Пенев.

Акрапович не е претендирал за наказателна клауза, а е договорил с Данаил Ганчев да получи полагащите му се заплати. Подписано е съглашение, само че управлението на " армейците “ към момента не го е изпълнило, твърди " Мач Телеграф ". Това може да докара до ново дело пред ФИФА, която сигурно ще отсъди в интерес на треньора, който сега води северномакедонския Шкендия Тетово.

Бруно Акрапович няколко пъти съобщи в медиите, че притежателят на Локомотив Христо Крушарски също му дължи пари. Оказа се обаче, че при напускането си босненецът е подписал документ, удостоверен пред нотариус, който удостоверява, че няма финансови искания към ПФК Локомотив. Факт е, че Крушарски не потърси обезщение от алените за преждевремнното овакантяване на босненеца и прекосяването му в Борисовата градина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР