Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков предизвика реакция от страна

...
Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков предизвика реакция от страна
Коментари Харесай

Гиби Искренов защити с плам Боби Михайлов

Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков провокира реакция от страна на Божидар Искренов с пост на стената си във " Facebook ". Синът на Станков е в екипа на Димитър Бербатов.

" Никога не съм си представял, че могат да паднат толкоз ниско Наглите от БФС. Просто са жалки в последните си издихания да останат отпред на футболния съюз. Тик-так... ", написа Сашо Станков.

Ето отговора на Гиби Искренов:

" Сашо, станахте банални с вашата гражданска война. То жаждата за власт ви е изпила мозъците. Изчакайте решението на ФИФА и УЕФА. Борислав Михайлов е определен за президент на БФС. Имате си президент. Нивото не го дефинира БФС, а клубовете. Всички станахте експерти. Колко чужденци има в ЦСКА и Лудогорец? Колко българи играят? Така че Боби няма никаква виновност за положението на българския футбол. Търсете виновността другаде. Цялата работа ви е такава - екшън да има ".

" Гиби, дори не си коства да ти давам отговор. От почитание към теб ", написа Станков.

Включва се и Милко Георгиев - някогашен шеф на ЦСКА.

" Ех, Гиби... Защо искаш да плюеш на всичкото почитание към теб? Щях да уважа мнението ти, в случай че беше за идея. Но при теб е от нямане какво да правиш, чешеш си езика. Спри се! В името на превъзходната ти кариера и неоспорим гений ", написа Георгиев.
 Боби Михайлов скастрил националите след мача с Катар
Боби Михайлов скастрил националите след мача с Катар

Той е изискал по-сериозно отношение от играчите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР