Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков говори пред ТОПСПОРТ за

...
Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков говори пред ТОПСПОРТ за
Коментари Харесай

Александър Станков пред ТОПСПОРТ: Ганчев и феновете плащат дълговете на мишленца, които се крият!

Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков приказва пред ТОПСПОРТ за събитията към клуба напоследък. За него акцията по набиране на средства към този момент е сполучлива.

Г-н Станков, бяха събрани близо 400 000 лв. от почитатели на ЦСКА за седмица. Коментарът Ви за началото на акцията?

- Това е нещо неповторимо! Аз не съм се съмнявал във почитателите и тяхната съпричастност. Самите те предложиха да бъде открита сметката и да оказват помощ на клуба. Има доста небогати хора, които заделят от залъка си, с цел да преведат пари. Има донори, които са пенсионери, деца, които чупят касичките си за ЦСКА. Това е голямата любов! Но е тъпо, тъй като се заплащат остарели грехове на хора, които минаха за бързо и си отпътуваха. Управляваха ЦСКА безумно, а в този момент отново Гриша Ганчев ще заплаща. Докато те се крият като мишленца. Каква отговорност да им се търси? Няма по какъв начин да е правосъдна. Ганчев дава неверни пари, които са насъбрани като задължения от всякакви ментаци.

Вече никой не би трябвало да споделя, че това не е ЦСКА, не мислите ли? Защо не потърсиха тези пари от различен клуб, в случай че това не е ЦСКА?

- Тази тематика е затворена. ФИФА и КАС потвърдиха кой е ЦСКА. Чест му прави на Гриша Ганчев, че извади 8 милиона за емблемата и активите на остарялото сдружение, а в този момент ще заплати и тези близо 3 милиона. Този път благодарение на почитателите, които го обичат и поддържат. ЦСКА е избавен и ще го има постоянно. Мисля, че от дълги години не е имало такова мощно обединяване на всички, които обичат клуба. Виждате и за дъщерята на Стойко Сакалиев какъв брой бързо се събраха парите. Бог да бъде с тях!

ЦСКА към този момент се самоиздържа съвсем изцяло. Това какъв брой е значимо?

- Много! Ганчев е значим за клуба и поради това - ръководи го вярно. Сега на " Армията " са почтени хора, а не крадци. Политиката на клуба е вярна и дава резултат. ЦСКА към този момент се самоиздържа на 80-90%. Години наред идваха и източваха клуба. Сега е в ръцете на хора, които знаят какво вършат и обичат ЦСКА.

Появи се известие в уеб страницата на " армейците ", че са почнали да губят каузи след завръщането отпред на БФС на Борислав Михайлов...

- Не знам съвпадане ли е, само че е по този начин. ЦСКА намерено поддържа Димитър Бербатов за президент на БФС. Може това да даде отговор на някои въпроси.

Вие ще се включите ли в акцията за ЦСКА?

- Да! Но не желая да манифестирам с това. Не очаквайте да се фотографирам с платежното разпореждане или нещо сходно. Аз съм потомствен цесекар и обичам клуба си. Няма по какъв начин да не оказа помощ. Но, като помагаш, не е хубаво да го афишираш. Така съм теоретичен.

Ще стане ли ЦСКА първенец този сезон?

- Титлата е изцяло действителна цел. Но за мен най-важно е тимът да има нов стадион. Това е приоритет номер едно. Ние не желаеме пари от страната, а да ни разреши да се строи. И да не пречат всякакви зелени, че те са най-големите бандити. Само гледат да лапат. Иначе, в този момент тимът на Стойчо Младенов е добре уравновесен. Мисля, че купата е близо. Дай Боже...
 ЦСКА без четирима против Локомотив (София)
ЦСКА без четирима против Локомотив (София)

Йоан Баи и Федерико Варела упражняват настрана
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР