Бившият треньор на Реал Мадрид Карлош Кейрош се съгласи да

...
Бившият треньор на Реал Мадрид Карлош Кейрош се съгласи да
Коментари Харесай

Карлош Кейрош ще води Иран на Световното първенство

Бившият треньор на Реал Мадрид Карлош Кейрош се съгласи да води Иран на финалите на Световното състезание в Катар след по-малко от три месеца, заяви иранската национална организация ИСНА.

Кейрош е пътувал до Техеран през уикенда и е подписал контракт, като ще размени хърватина Драган Скочич като селекционер на националния тим.

Скочич класира иранците за финалите на Световното състезание и завоюва 15 от 18-те си мача, откогато пое поста на мястото на Марк Вилмотс.

Преди Кейрош водеше Иран на финалите на Световното състезание както в Бразилия през 2014 година, по този начин и в Русия четири години по-късно.

Той беше свързван с връщане на поста, откакто Мехди Тадж беше определен за президент на Иранската футболна федерация предишния вторник.

Иран ще стартира акцията си за Световното състезание против Англия на 21 ноември в група B, преди да се изправи против Уелс четири дни по-късно. Те приключват груповата фаза против Съединени американски щати на 29 ноември.

Под управлението на Кейрош Иран записа най-хубавото си показване на Световното състезание в Русия, побеждавайки Мароко и приключи наедно с Португалия, с цел да завоюва четири точки и едвам не се класира за етапа на елиминациите за първи път от пет участия на Световно състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР