Бившият треньор на Лудогорец - Стойчо Стоев обяви, че орлите

...
Бившият треньор на Лудогорец - Стойчо Стоев обяви, че орлите
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Представянето на Лудогорец с чужди треньори не е по-добро от това с български

Бившият треньор на Лудогорец - Стойчо Стоев разгласи, че " орлите " се показват неубедително поради неточности на своите централни бранители. Ето какво сподели той в предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия:

" Хората в клуба най-добре би трябвало да са наясно дали има оттегляне, или не. Възможно е да съществува такова, откакто Лудогорец въпреки всичко постоянно се е представял по-добре в групите, множеството пъти ги е преодолявал и е отивал в идната фаза - тази на елиминациите. Сега това ще стане много мъчно, тъй като ги чакат съществени мачове с Тотнъм.
 Лудогорец победи Левски с 1:0 и поведе в класирането
Лудогорец излъга Левски и поведе в класирането

Скандална засада спря голова офанзива на " сините " в края на първото полувреме

В Лудогорец има качество, само че... Притеснителното е, че много голове се позволяват - и в предходните дуели бе по този начин. В офанзива тимът стои добре, само че в отбрана изпитва съществени усложнения. В един миг се разруши централната двойка бранители, има доста ротации. Когато се откри постоянен дует, той би трябвало да се остави и да играе непрекъснато. Виждаме единствено смени - Терзиев и Моци, Вердон още не е влезнал в час, Са не е подготвен, Григоре е контузен.

В тази зона имат доста проблеми, а когато не ти е постоянна двойката централни бранители, е обикновено да имаш усложнения. В момента Лудогорец клати в отбранителен проект. Целите на клуба в Европа са постоянно и огромни и процесът на акомодация на новите е съкратен, а това не е добре нито за играчите нито, за тима.

Представянето на Лудогорец с непознати треньори не е по-добро от това с български. Даже с родни триумфите в евротурнирите са повече. Ако на Генчев му дадат късмет, занапред му следва дълъг път. Времето ще покаже дали ще прогресира в специалността ".
 Павел Върба: В Лудогорец има ужасно доста чужденци, беше комплицирано
Павел Върба: В Лудогорец има ужасно доста чужденци, беше комплицирано

" Започнаха да приказват за моя край още след изгубения край за Суперкупата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР