Бившият треньор на Лудогорец и Левски - Стойчо Стоев -

...
Бившият треньор на Лудогорец и Левски - Стойчо Стоев -
Коментари Харесай

Стойчо Стоев за Петев: Лудогорец направи удачен ход

Бившият треньор на Лудогорец и Левски - Стойчо Стоев - показа пред " Мач Телеграф " мнението си за назначението на Ивайло Петев отпред на разградчани. Именно легендата на Локомотив (София) наследи Петев в Разград след първото уволняване на по-младия експерт.

" Ръководството би трябвало да е взело най-правилното решение. Аз мисля, че това е сполучлив ход по простата причина, че познава ситуацията. Бързо се приспособява. Там обстановката сега е малко по-особена.
 Петев пуска състав със засилено българско наличие при дебюта си против Черно море
Петев пуска състав със засилено българско наличие при дебюта си против Черно море

Двубоят е от 14:15 часа

Трябват им доста победи на Лудогорец. Няма време за треньор, който занапред да се приспособява и да не познава футболистите. От тази позиция съгласно мен, това е най-правилното решение ", съобщи той.

" Не може да приказваме, че единствено треньорът е отговорен за дадени резултати. В един клуб треньорът е един от най-важните хора и заради тази причина най-бързо си отива. Всички разчитат на него, само че не може да приказваме единствено, че той е отговорен.
 Черно море ще опита да вгорчи повторния дебют на Ивайло Петев отпред на Лудогорец
Черно море ще опита да вгорчи повторния дебют на Ивайло Петев отпред на Лудогорец

Мачът заапочва в 14:15 часа

Има футболисти, които играят и носят отговорност. Хората към треньора би трябвало да му оказват помощ. Нормално е, когато има слаби резултати и игра, треньорът да поема отговорността и да бъде заменен, само че не трябва да подценяваме другите хора.

При успехите е обикновено да хвалим футболистите, тъй като те са на терена и извършват напътствията на треньора. Но те са хората, които могат да създадат резултата добър или неприятен. Треньорът е индивидът, който оказва помощ.

Той по тази причина е взет да синхронизира дейностите на всички футболисти по отношение на техните самостоятелни качества. Да ги напасне, да сътвори колектив и да сътвори някакъв тим, който да върви напред ", добави Стоев.
 Скоро Стоилов ще усъвършенства връх на Стойчо Стоев
Скоро Стоилов ще усъвършенства връх на Стойчо Стоев

Ето какъв е той

" Винаги с добър треньор се подвигат резултатите. Сега им следва мач с Черно море. Варненци са тим, който може да ти сътвори проблеми. Особено на мощните отбори, които се борят за нещо. В последните години се вижда, че Черно море постоянно основават проблеми на тимове с шампионски цели. Ще е сложен мач.

Хубавото за Лудогорец е, че са домакини, а не посетители, тъй като щеше да им е още по-трудно. Разградчани имат класа, само че откогато са непрекъснато непознати треньорите отпред на тима, стилът се промени. Не е този, който се изповядваше преди. Той беше като генетичен за тима. С доста подавания, надзор над топката от самото начало, скоростни офанзиви, добър свършек в последната третина.
 Марселиньо разгласи дали се завръща в Лудогорец
Марселиньо разгласи дали се завръща в Лудогорец

Водил е договаряния, само че през декември

Създаваха се и се осъществиха много обстановки. Сега малко се трансформираха нещата. Повече се изчаква, повече се разчита на бързината на дадени играчи в предни позиции, с цел да се основат празни пространства.

Но това също е жанр, просто е по-различен. Един жанр се дефинира от футболистите, с които разполага даден треньор. Не знам дали Петев ще ги изведе до шампионската купа. Тепърва предстоят доста забавни мачове. Ще е много оспорвано кой ще е първенец през тази година ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР