Бившият треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев сподели очакванията си

...
Бившият треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев сподели очакванията си
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Мачът в неделя няма да бъде решаващ за титлата

Бившият треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев показа упованията си преди дербито сред ЦСКА и разградчани в неделя. Опитният експерт разяснява играта на двата отбора и по какъв начин би трябвало да се подходи в такава среща. Той предвижда, че не чака доста ефективен дуел, поради заряда му и значимостта в борбата за купата.
 Сигурността в отбрана ще е основополагаща за ЦСКА против Лудогорец
Сигурността в отбрана ще е основополагаща за ЦСКА против Лудогорец

Илич залага на най-сработената отбранителна тройка

" От доста дълго време в шампионата в този интервал не е имало такава конкуренция за купата. Това е доста добре за българския футбол. Очаквам в този мач да има доста тактическо надиграване. Въпреки всичко, не мисля, че това ще е дуелът, който ще предреши кой ще е първенец, тъй като предстоят още борби в плейофите сред най-хубавите тимове и към момента нищо не се знае. Но, в случай че идният мач има победител, той ще натрупа в допълнение самочувствие.

Независимо от моментната форма на двата тима, мощните и слабите страни няма да важат за този мач. Така е при дербитата. Преди него може да приказваме за това, само че считам, че в подобен дуел няма значение къде даден тим е мощен или слаб. Футболистите задоволително се стимулират от сходни срещи.

Много е добре, че на такива мачове започнаха стадионите да се пълнят. Атмосферата е отлична. Да, поддръжката на публиката е доста значима, ще способства и ще вдъхне убеденост на футболистите на ЦСКА, само че мисля че и двата тима имат задоволително рутина това да не им въздейства. Лудогорец изигра доста интернационалните мачове и е привикнал да се показва на равнище в такава атмосфера.

Забелязваме, че и двата тима в нахлуване се показват на високо равнище. Притежават положителни реализатори. Но в този дуел най-важното ще е представянето на целия тим и в случай че е имало проблеми в отбраната, може да не се видят в идната среща. Лично не чакам да има доста голове, само че нека ме опровергаят ", съобщи той пред " Тема Спорт ".
 Бербатов е удостоверил наличието си на ЦСКА - Лудогорец
Бербатов е удостоверил наличието си на ЦСКА - Лудогорец

Ще бъде дружно с Мартин Петров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР