Бившият треньор на Лудогорец – Анте Шимунджа, говори преди реванша

...
Бившият треньор на Лудогорец – Анте Шимунджа, говори преди реванша
Коментари Харесай

Шимунджа смята, че Олимпия може да отстрани Лудогорец

Бившият треньор на Лудогорец – Анте Шимунджа, приказва преди реванша на „ орлите “ с Олимпия Любляна. Словенецът приказва за възможностите на тима от неговата татковина, като счита, че „ драконите “ имат отлична опция за продължение напред след равенството 1:1 в Разград през предходната седмица.

„ От моята позиция, първата среща в Разград не беше изнендаваща. Лудогорец загуби част от качеството си, основно поради раздели и травми на футболисти. Фактът е също по този начин, че Олимпия е умел тим с квалитетни футболисти. Те изиграха добър тактически дуел и имат изключителна благоприятни условия пред себе си “, сподели някогашният треньор на Лудогорец, който в този момент е незает, пред Sport TV.

Бившият треньор на Марибор и Мура призна, че почитателите ще бъдат извънредно значими в поддръжката си към Олимпия за идния реванш с „ орлите “. „ Ясно е, че Лудогорец е любимец, защото разполага с повече качество, само че Олимпия играе вкъщи. Лудогорец не се усеща добре като посетител и повода за това е, че няма задоволително поддръжка, когато отборът играе в чужбина. 12-ият състезател за Олимпия може да бъде огромно преимущество. 50:50 са за мен възможностите “, разяснява Шимунджа пред малкия екран.

Съвсем скоро Анте Шимунджа може да поеме тима на Сараево от Босна и Херцеговина. Иначе, Шимунджа стана първенец на България с " орлите ", само че след подновяването на сезон 2022/2023 след зимата беше уволнен, а на негово място бе назначен Ивайло Петев, който към момента е треньор на отбора от Разград.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР