Бившият световен шампион в супертежка категория Тайсън Фюри не смята

...
Бившият световен шампион в супертежка категория Тайсън Фюри не смята
Коментари Харесай

Фюри: Антъни Джошуа е лесен съперник за мен, ще го нокаутирам

Бившият международен първенец в супертежка категория Тайсън Фюри не счита сегашния притежател на поясите на IBF, WBA, IBO и WBO Антъни Джошуа за рисков противник. В четвъртък Циганския крал публично разгласи, че се завръща на кръга на 9 юни и изрази убеденост, че напълно скоро още веднъж ще седне на трона.

" Аз съм по-подготвен от всеки път. Тайминг, рефлекси - всичко при мен е на по-добро равнище от преди. Не ви заблуждавам.

" Всичко към момента е там. Аз съм на 29 години, в разцвета на силите съм и съм по-силен и по-бърз, владея по-голяма мускулна маса, след като и да било. Освен това се усещам и по-уверен”, съобщи той.

Според него обединителният мач за купите сред Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър би трябвало да се случи.

“Този мач би трябвало да се състои. В историята на тежката дивизия не е имало доста борби, които са пропаднали, когато приказваме за шампионско ниво”, съобщи той пред “Скай Спортс”.

" От позиция на историята мисля, че тази борба би трябвало да стане факт, тъй като не би било добре за тази ера на бокса, в случай че тя не се случи.

В същото време Фюри е на мнение, че Джошуа не е рисков противник за него.

" Ще бъде лесна борба ", сподели той за възможна среща с първенеца. " Той търси един удар в целия мач. Всеки, който може да се движи малко по-добре и да финтира, ще му сътвори проблеми. Досега той не се е изправял против подобен противник. Аз обаче ще го надиграя в няколко рунда и по-късно ще го нокаутирам. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР