Бившият световен шампион в супертежка категория на Световния боксов съвет

...
Бившият световен шампион в супертежка категория на Световния боксов съвет
Коментари Харесай

Арестуваха бивш световен шампион по бокс

Бившият международен първенец в супертежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър беше задържан от полицията в Лос Анджелис във вторник сутринта по съмнение, че носи прикрито оръжие, откакто неговият " Ролс-Ройс " беше спрян и претърсен от чиновници, оповестява АП.

В изказване на полицейското ръководство на Лос Анджелис се споделя, че 37-годишният боксьор е арестуван към 1:15 сутринта, откакто автомобилът му е спрян покрай оживено кръстовище в центъра на холивудския квартал на града.

Автомобилът на Уайлдър е спрян поради закрит регистрационен номер и прекомерно затъмняване на прозорците, което в някои случаи може да е нелегално, заяви " Лос Анджелис таймс ". След като колата била спряна, служителите на реда споделили, че са усетили миризма на марихуана, което довело до претършуване на транспортното средство. Представителите на органите на реда са разкрили 9-милиметров револвер и неуточнено количество марихуана, разкрива още " Таймс ".
 
Боксьорът загатна за ареста по-късно в Туитър, като написа " Предпочитам да съм в сигурност, в сравнение с да скърбя. Край ", последвано от дрънкулка на ръце, които се молят.

Бившият първенец на Световния боксов съвет в тежка категория платил гаранция от 35 хиляди $ и бил освободен в 6:35 сутринта. Обвинения към момента не са му повдигнати.

Говорителят на Уайлдър не беше открит за коментар по случая.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР